HAPPY Massagetafels

Met de Happy massagetafels bieden we massagetafels aan die de beste kwaliteit hebben in hun prijsklasse.
Wij richten ons niet op de goedkoopste tafels, wij willen een zekere kwaliteit aanbieden waardoor uw klant op een comfortabele en veilige manier van de behandeling kan genieten.
Bij ons heb je al een goede Happy massagetafel in de range van 250 tot 300 Euro incl BTW.

Hoe kunnen we dit waarmaken?

Wij laten reeds 10 jaar ons eigen merk, de HAPPY massagetafels, fabriceren bij de beste fabrikant uit China.
Gedurende deze langdurige samenwerking hebben we de tafels steeds verder ontwikkeld en verbeterd en durven we nu gerust te stellen dat deze tafels qua Prijs/Kwaliteit verhouding niet te kloppen zijn.
Er zijn inderdaad ook goedkopere tafels op de markt die worden aangeboden door grootwarenhuizen of door websites die totaal geen kennis hebben van massage en waar een goede tafel aan moet voldoen.
Wij willen dergelijke tafels niet aanbieden omdat kwaliteit voor ons heel belangrijk is.
Enkel op een stevige, stabiele en comfortabele massagetafel voelt de klant zich veilig en gedragen.
De basis voor een goede massage of behandeling is dan ook een goede tafel.

Uw klant is het toch ook waard?

En een goede tafel hoeft niet duur te zijn.

Een HAPPY Ki of HAPPY Flow kost € 279 incl BTW en met 5 jaar garantie komt dat dus neer op minder dan € 1.67 per week!
 

Waarom een HAPPY massagetafel?

Hieronder onze sterke punten op een rijtje:

 

HAPPY massagetafels zijn stevig en stabiel

Door een stevig beukenhouten onderstel met steun- en stabiliteitslatten en spelingvrije verbindingen is de HAPPY massagetafel erg stevig en stabiel. Daardoor voelen de klanten zich veilig op de tafel, een eerste voorwaarde om daadwerkelijk te kunnen ontspannen. Het beste bewijs is dat de HAPPY tafels al vele jaren intensief gebruikt worden bij verschillende opleidingsinstituten en dat er nooit problemen mee geweest zijn.
 

HAPPY massagetafels zijn comfortabel

De HAPPY tafels zijn voorzien van een top die uit meerder lagen bestaat waardoor de top zacht is maar toch voldoende stevigheid en ondersteuning biedt.
De top is voorzien van een zachte en duurzame PU bekleding en de meeste modellen hebben bovendien afgeronde hoeken standaard.
 

HAPPY massagetafels hebben een stevige hoofdsteun

Bij de HAPPY massagetafels wordt standaard een stevige verstelbare hoofdsteun geleverd met aluminium poten. Omdat de HAPPY tafels werken met standaardmaten voor het aanbrengen van de gaten voor de hoofdsteun kun je zelfs nog hoofdsteunen van andere merken op de tafel installeren. Zo past bijvoorbeeld ook ene Flexrest hoofdsteun van Earthlite perfect op een HAPPY tafel.
 

Bij de HAPPY massagetafels krijg je standaard een stevige en luxe draagtas

Bij de HAPPY tafels wordt standaard een zeer stevige draagtas of beschermtas geleverd. De tas is verstevigd aan de onderzijde, heeft een stevige en verstelbare schouderriem en is voorzien van een groot zijvak met rits waarin je allerlei accessoires in kwijt kunt. Door de speciale constructie van de tas is de kans op scheuren veel kleiner.
 

HAPPY massagetafels hebben een groot hoogtebereik

De poten van de HAPPY massagetafels zijn standaard al extra lang. De tafel kan zo tot ongeveer 91 cm hoog gezet worden wat de tafel ook erg geschikt maakt voor grotere therapeuten. De poten zijn van eersteklas beukenhout dat minder snel splijt dan goedkopere houtsoorten. Bovendien zijn de poten voorzien van ant-slip voetjes en 2 knoppen per poot hetgeen voor meer stabiliteit zorgt.
 

HAPPY massagetafels zijn extra lange tafels

De meeste HAPPY modellen zijn 192 cm lang zonder de hoofdsteun. Dit betekent dat ook grotere klanten comfortabel op hun rug op de tafel kunnen liggen zonder de hoofdsteun te moeten gebruiken. Is de tafel zelfs dan nog te kort dan kan hij nog verlengd worden door middel van de hoofdsteun en/of een verlengstuk.
 

HAPPY massagetafels hebben accessoires in dezelfde kleur

Naast HAPPY massagetafels verkopen ze ook accessoires die bij de tafel gebruikt kunnen worden zoals knierollen en krukjes. Deze kunnen in dezelfde bekleding en kleur geleverd worden als die van de tafel.
 

Bij de HAPPY massagetafels krijg je WEL service en nazorg

We hebben vertrouwen in onze HAPPY tafels. Daarom geven we sowieso ook 3 jaar garantie op contructie en frame. Maar moest er desondanks toch nog iets mislopen dan helpen we u graag verder zodat u als klant ook HAPPY bent en blijft.
 

HAPPY massagetafels kun je eerst komen bekijken en voelen voordat je ze koopt

Maak dan een keer een afspraak bij ons in Ninove en kom de tafels zelf ervaren.

Nu ook rollen in de shop

En alles voor de hoofdsteun

Overtrekken voor tafel en accessoires

Stoneheaters en stenen

© 2017 - 2021 Soraya Care Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel