Uitleg over de bodyCushion

Waarom zo'n duur systeem kopen? De praktijk leert dat vrijwel iedere masseur graag met het systeem werkt. Veel masseurs kochten de bodyCushion voor een bepaalde behandeling, maar zeggen: "hij komt niet meer van de tafel af, het werkt lekker en de clënten vragen er om" . Of, zoals ik een shiatsumasseur hoorde zeggen: "had ik deze maar 10 jaar eerder gehad". 

Kwaliteit

Het systeem is samengesteld uit de beste kwaliteit schuim en vinyl. Hier wordt geen uitzondering voor gemaakt, ook niet als hierdoor de duurste materialen gebruikt moeten worden. U kan er dus vanuit gaan dat het systeem lang zijn veerkracht behoudt en niet, zoals bij goedkoopre kussens, na een tijdje inzakt. 

Systeem

De uitsparingen zorgen er voor dat buik en borsten vrij of met minimale druk liggen, zodat met goed kan ademen. De ondersteuning vindt plaats op bijvoorbeeld bekken en sternum. Door de vorm van de kussens is in buikligging de rug maximaal ontspannen. Ook in rugligging maximale ontspanning. 

Gebruik

In plaats van er iets over vertellen kunt u ook kijken.
Er zijn heel veel filmpjes beschikbaar op de bodyCushion site en hun Youtube kanaal

U kunt de bodyCushion gebruiken in buikigging, rugligging, zijligging
Veel spiergroepen zijn beter bereikbaar met de bodyCushion.
 

Bij zwangerschap kan men nog vrij lang op de buik liggen. Een borstcomfortkussen kan prettig zijn bij gevoelige borsten.
Tot op het laatste moment kan men nog in zijligging, rugligging en op een stoel masseren.

Garantie:

Dit is de originele bodyCushion zoals die door Tom Owens is ontwikkeld.  Er wordt de beste kwaliteit schuimrubber gebruikt, het behoud zijn vorm en stevigheid, zakt niet in en verpulvert niet.  Bodysupportsystems geeft levenslange garantie op het schuimrubber, 3jaar op het vinyl. Er worden er ook namaak bodycushions verkocht.  Deze zijn herkenbaar aan de kleur: de echte zijn slate blue ,de namaak hebben andere kleuren, meestal creme en zijn veel goedkoper. 

 

Nu ook rollen in de shop

En alles voor de hoofdsteun

Overtrekken voor tafel en accessoires

Stoneheaters en stenen

© 2017 - 2021 Soraya Care Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel