Anatomie posters en kaarten

De meeste posters die we verkopen zijn van Jan van Baarle.

Hij vertelt: " Ik ben begonnen met kaarten en posters te maken toen ik kursussen gaf en er soms gebrek was aan materiaal.
Inmiddels ben ik met de kursussengeven opgehouden maar vind ik m'n plezier in het onderzoeken, documenteren en vormgeven van de onderwerpen waarover ik uitgeef. De meeste van de hier getoonde kaarten heb ik zelf gemaakt omdat de onderwerpen me interesseerden en ik er daarom veel documentatie over had verzameld, dat ik me er mee bezig heb gehouden of er kursus in gegeven heb.
De anatomieposters heb ik gemaakt na enkele nadrukkelijke vragen van bekenden Rufus Camphausen heeft de kabalah-kaart gemaakt.
De dubbele Chakrakaart is een coproductie van Gesine zu Muenster en mij. De zeer uitgebreide tabellen zijn van haar hand.

Ik doe dit bijna veertig jaar en ik heb er nog steeds plezier in. Het digitaal ontwerpen heb ik me bijna twintig jaar geleden eigen gemaakt. Inmiddels is alles digitaal. Bij iedere herdruk worden de gegevens nog eens nagelopen en meestal ook de ontwerpen geaktualiseerd. Allemaal zeer ambachtelijk, maar u moet zich niet verwonderen als u in Canada, Australie of Hongkong mijn posters ziet hangen, of bij de therapeut om de hoek.

Nu ook rollen in de shop

En alles voor de hoofdsteun

Overtrekken voor tafel en accessoires

Stoneheaters en stenen

© 2017 - 2021 Soraya Care Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel